Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šumom i drumom
  • 25.10.2014. 17:50

Novi model traktora - za protiv stresa!

Vjerujem da će ovaj moj traktor, dok riješim papirologiju biti u prodaji već 2028. godine.

Foto: vacation-travel-adventure.com
  • 855
  • 139
  • 0

Neki dan mrtav ladan sam otišao samostalno na jednu konvenciju (nemam pojma šta je to) gdje je tema bila nešto kao nove moderne tehnologije. Nakon što sam čuo izlaganje raznoraznih kvazi stručnjaka, odlučio sam osmisliti i dizajnirati novi model traktora koji sam nazvao Gatche SM58.

Stisneš dugme i etot!

Ima tu svega, a naravno da sam mislio na najvažnije kao što su konfor i udobnost pored visoke funkcionalnosti naravno. Za početak, dosta mi je bilo da otključavam ko magarac ključem i ladno sam metio daljinsko otključavanje. Ajde nek se i mi vozimo jednom kao gospoda. Stisneš tipkicu i etot oma sve radi. Nadalje, vrlo važno je izbjegavanje stresa, stoga desno dolje od kokpita je ugrađena karaoke mašina. Upališ si nešt što voliš i samo slobodno pojačaj pa udri na sav glas. Nije da se njiva brže sredi neg jednostavno vrijeme lakše prođe.

Nisam htio pretjerivati pa sam stavio samo jedan mali hladnjak (da ne kažem frižider) dolje ispod volana da bude pristupačan. Tu moš sve držat. Od sendviča sa podrigušom do bitnih stvari kao što je sirup za kašalj koji mora bit na ladnome. Logično uz to ide i stalak za pivo koji je desno od mjenjača.

Oprema za popodnevni odmor

Na žalost, radi malog prostora, stalak je samo za pola litre. Svi normalni poljoradnici ogladne kad su gladni pa sam mećo iza sjedala malu mini kuhinju. Prepržiš luk i baciš mal kobase i eto poslastice dok si reko mali ašov, a još ak si kruva poneo imaš gozbu samo tako. Ne stane velka boca plina pas kupiš onu malu plavu, al to radi ko bog. Moram reć da sam radi kompletnog redizajna morao izbaciti rezervnu gumu i prvu pomoć, al ak paziš malo neće ti ni trebat.

E sad da ne bude sve seljački otišao sam korak dalje i gore na krov instalirao opremu za popodnevni odmor iliti šator i vreću za spavanje. Laganini smontiraš jer sve je tak naštimano da povučeš jedan kraj špage i sve ti se otvori. Naravski, uz to se automatski rasklopi i jedan stolić ko onaj za pecanje jer uvijek imaš sa sobom neki andrak koji moraš stavit negdje - a nemaš di. Ne treba zaboraviti ni minibar koji je stacioniran pod haubom pored hladnjaka rad temperature s tim da bolje ladi po zimi neg po ljeti al ajde.

Čovječe, jes ti normalan?

Stalak za mobitel i đipies je već standardna oprema pa to neć ni spominjat ali novotarija je TV odnosno video empe3 sa integriranim zvučnicima od 4,7 kilovata. Tu ak si i na 7-8 hektara moš ladno zabavit narod dok ti rade. Ne stigneš navečer kući? Nema frke jer imaš higijenski pribor koji uključuje četkicu za zube, a ako imaš i društvo oma u gepeku ti stoji igrači pribor, karte za belu, čovječe jes ti normalan i slične igre.

Nisam imao drugog izbora pa sam pepeljaru za cigare stavio da izlazi pored auspuha ali nema veze, sjedneš i lagano pljugica. Da bi sve bilo savršeno, polica za laptop i mrežni izvanbežični pristup fejsbuku ti je lijevo dolje pored maglenki. Ma nema, na sve sam mislio. Vjerujem da će ovaj moj traktor dok riješim papirologiju biti u prodaji već 2028. godine.

Foto: vacation-travel-adventure.com


Tagovi

Traktor Daljinsko otključavanje Hladnjak Kamper Šator Moderan traktor Odmor High tech Zvučnici Minibar Stalak za pivo Mini kuhinja Frižider Model traktora


Autor

Krunoslav Štiks

Više [+]

Kruno je ljubitelj nota iz Osijeka i broji 36 godina. Pisao i piše za razne portale, knjige i časopise. Čvrsto se drži one stare mudrosti: "Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj koji malo treba".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs