Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rođendan Agrokluba
  • 19.09.2018. 19:00

Čitatelji o nama: Agroklub daje pravovremene, točne i zabavne članke, a komentari pratitelja nekada su jako šaljivi

Hvala vam, dragi naši čitatelji, što ste svakodnevno s nama jer smo upravo zbog vas tu gdje jesmo. Pitali smo vas - što za vas znači Agroklub i koliko vam pomaže u vašem svakodnevnom životu, a neke od najzanimljivijih odgovora saznajte u nastavku ;)

Foto: Karolina Tušek
  • 1.246
  • 117
  • 0

Dragi naši, kao što već znate, Agroklub slavi svoj 10. rođendan. Zato bismo htjeli iskoristiti ovu svečanu i posebnu priliku i zahvaliti se svima vama koji ste s nama ovdje od prvoga dana, koji nas bodrite i čitate. Koji ste ovdje završili slučajno, ili ste s namjerom došli saznati nove informacije i savjete koji bi vam pomogli u poljoprivrednoj proizvodnji.

Trudimo se već 10 godina, osluškujući vaša pitanja i probleme, svakodnevno vam plasirati što veću količinu kvalitetnih informacija iz svih segmenata poljoprivrede. Zauzvrat smo dobili vaše povjerenje koje nas je dovelo do ovdje gdje smo sada, tako da danas, na tri domene i tri tržišta (Hrvatska, Srbija i BiH), Agroklub generira oko 30.000 posjeta/dnevno!

Što vama znači Agroklub?

Stoga smo vas na Facebook stranici pitali - što vama znači Agroklub u vašem svakodnevnom životu? Koliko su vam naši članci pomogli?, te smo izdvojili 10 najzanimljivijih odgovora koji su nagrađeni Agroklub majicom.

Kornelija Turčić: "AK: mjesto na kome su sve informacije točne, članci zanimljivi, a komentari pratitelja nekad jako šaljivi. Sretno i dalje još puno, puno godina."

MaJa Dokic: "Odlican portal medju prvima koji uvijek pregledam... jako korisne informacije i uvijek dobre teme za procitati te korisni savjeti... (muža uvijek obradujem nekim korisnim tekstom s vaše stranice, rado me posluša, a gotovo svaki dan od mene dobije neki koristan tekst s Agrokluba."

Allen Topić: "...Iako živim u Splitu i nisam se nikad bavio zemljanim radovima... imam frenda koji ima vrt ispred svoje kuće pa mu redovito dijelim savjete i pravim se pametan jer čitam vaše objave... Jako zanimljivih informacija se može naći, ali i puno toga naučiti... Budite i dalje tako dobri..usavršavjte se... dajte nam još novih materijala za proučavat i želim vam jos puno puno sretnih poslovnih godina, a vi nas uveseljavajte kao do sada."

Ivan Čolak: "Čestitam na 10 godina rada i kvalitetnog izvještavanja. Vaša internetska stranica je jako kvalitetna, pregledna i realna, prava (R)Evolucija u odnosu na ostale. Kao klinac sam volio emisiju "Plodovi zemlje", a vaša stranica je "uz bok" toj emisiji."

Nikolina Perak Bilanović: "Agroklub je moderan, poučan i informativan portal koji rado posjećujem u potrazi za kvalitetnim informacijama, novostima, zanimljivostima i raznoraznim savjetima s područja poljoprivrede. Pratim vas putem Facebooka, vaše web stranice i mobilne aplikacije. Nastavite i dalje tako i čestitam na prvih #10godina #agroklub"

Nevena Domislović: "Dokle god AgroKlub radi ne bojimo se gladi."

Antun Bervida: "Ak znači za mene - Ajde kupi (domaće)"

Sanja Čubrilo: "AgroKlub je portal bez kojega sve ovo nebi bilo ovako zdravo, lijepo i kvalitetno :) Bavim se ekološkom proizvodnjom i zaista puno savjeta i "trikova" sam naučila na vašem portalu! Bravo! Samo tako naprijed još puno godina uz i za sve nas."

Mladen Komarec: "AgroKlub proslavite 10 rodjendan u zdravlju i veselju , uz Vas je naše znanje veće, a Vama u poslovanju želim puno
sreće. Uz Vašu podrsku je njiva blagorodna, lepih plodova nam dala, dok ih decica jedu gledati ih je milina, na godinu se nadamo da ce biti jos bolje, jer Vi ste tu za nas, a mi smo presrecni jer imamo Vas!"

Marija Jendrek: "Najkorisnije su mi vaše objave vezane uz EU fondove, točne i pravovremene!"

Na kraju još jednom zahvaljujemo svima koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u kreiranju sadržaja na portalu, svima koji su šerali vijesti, novosti i zanimljivosti sa svojih gospodarstava, onima koji su s nama podijelili svoje probleme te onima koji nas redovito čitate i šaljete nam svoje ideje i dobronamjerne kritike. Mi smo tu za vas.

Veliko vam hvala i pozivamo vas da budete s nama i narednih deset godina :)


Tagovi

Čitatelji Agroklub 10. rođendan 10 godina


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.