Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radni sastanak
  • 11.03.2015. 16:15

Širi se proizvodnja ljekovitog bilja?

Glavna tema sastanka bila je mogućnost suradnje sa županijom Somogy po pitanju širenja i razvoja proizvodnje ljekovitog bilja na tom području.

  • 562
  • 45
  • 0

Na inicijativu tvrtke Spider grupa d.o.o. Pitomača, u utorak, 10. ožujka, u Kaposvaru je održan radni sastanak predstavnika Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Virovitičko-podravske županije, na čelu s Tugomirom Majdakom, sa županom Somogy županije Jakoom Gergelyjem i suradnicima, zamjenikom župana Norbertom Birom i Tiborom Csucsom.

Glavna tema sastanka bila je mogućnost suradnje sa županijom Somogy po pitanju širenja i razvoja proizvodnje ljekovitog bilja na ovom području.

Radni sastanak izaslanstva VPŽ sa županom Somogy županije

U ime Spider grupe d.o.o. sastanku u Mađarskoj su prisustvovali Marko Kovač i Josip Ivanec, koji su prezentirali mogućnosti zajedničke suradnje s poljoprivrednicima u županiji Somogy.

Župan Gergely pozdravio je realizaciju suradnje na relaciji Virovitičko-podravska županija, Somogy županija, Poljoprivredna komora Mađarske i tvrtka Spider grupa d.o.o., zaključivši kako se suradnja dviju županije susjednih država nastavlja kroz pripremu i realizaciju budućih projekata u okviru EU fondova te su dogovoreni i prvi koraci u vezi s navedenim.

Izvor: vpz.com


Tagovi

Virovitičko-podravska županija Tugomir Majdak Marko Kovač Josip Ivanec Spider grupa Norbert Biro Jakoo Gergely Radni sastanak


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo