• IPARD
  • 16.11.2016. 15:00

Jan Spider ulaže u mehanizaciju za uzgoj bilja

APPRRR je isplatila 424 tisuće kuna tvrtki Jan-Spider iz Pitomače za nabavu poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Foto: Mathias_Beckmann/pixabay.com
  • 3.820
  • 190
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva".

Korisniku Jan-Spider d.o.o. isplaćeno je 424.127,19 kn za nabavu poljoprivredne mehanizacije i opreme. Korisnik je nabavio traktor, prednji utovarivač, dvije dvoosovinske prikolice, prikolicu za razbacivanje stajnjaka i kultivator, a lokacija ulaganja je Pitomača u Virovitičko-podravskoj županiji.

Domaća prerada ljekovito bilja

Spider grupa Pitomača je povezani poslovni sustav koji se bavi uzgojem, preradom ljekovitog i aromatičnog bilja, te opremanjem čajeva. Svaka kompanija u povezanim društvima je specijalizirana za jedan dio poslovnog procesa, u kojem nastaju gotovi proizvodi.

Tvrtka Jan-Spider, kao članica Spider grupe čini dio šireg poslovnog koncepta, sačinjenog između ostalog, i od proizvodnje čajeva, donosi novosti kroz program proizvodnje jestivih ulja, eteričnih ulja, biljnih ekstrakata kao i robnu marku vlastitih, isključivo organskih proizvoda Gardenolo, namijenjenih prvenstveno izvozu. Više o svim korisnicima IPARD sredstava pogledajte ovdje.

Foto: Mathias_Beckmann/pixabay.com


Tagovi

APPRRR IPARD Jan Spider Pitomača Mehanizacija Oprema


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Smilje u Istri ? Kupio sam parcelu u Istri, 2300 m2, trenutno ju čistim od korova i slično pa razmiš... Pročitaj cijelu bilješku »