Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Woona, organsko gnojivo od peletirane ovčje vune

Tip: Organska gnojiva
Proizvođač: Woona

WOONA gnojivo od peletirane ovčje vune analizirano je i razvrstano u organska gnojiva sukladno normi HRN ISO 7851. Fizikalno kemijska analiza, analitički broj 3210711, tablica 1, provedena je od strane Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Zavoda za ishranu bilja, Svetošimunska 25, 10000, Zagreb.

WOONA pelete nositelj su i EASY-CERT services EKO certifikat za korištenje proizvoda u ekološkoj proizvodnji prema Uredbi Vijeća (EZ) br. 2018/848 o ekološkoj proizvodnji i označivanju ekoloških proizvoda s izmjenama i dopunama.

Analiza gnojiva je potvrdila da su WOONA peleti bogati dušikom (važan za rast bujnih listova) i kalijem (NPK 9,90 - 0,22 - 5,73) te uz kalcij, magnezij, željezo i sumpor, sadrže i druge mikro-nutrijente u odgovarajućim količinama. Uz visoke NPK vrijednosti WOONA pelete imaju svojstvo zadržavanja vlage što smanjuje potrebu za zalijevanjem. Vuneni peleti u doticaju s vodom nabubre i povećavaju svoj volumen do 20 puta i tako rahle zemlju i povećavaju joj zračnost. Otpuštaju vodu prema potrebi, kao i dušične spojeve (postupno 6 mjeseci) koji hrane korijen, dok se vuna u potpunosti razgrađuje u zemlji i ne ispire se s kišom.

N P K
9,90% 0,22% 5,73%