Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Hi-Phos

Tip: Organska gnojiva
Proizvođač: Cheminova A/S

 

Zbog vrhunske tekuće formulacije koja sadrži okvašivaće, ima nekoliko puta viši postotak usvajanja nego neka druga folijarna gnojiva koja imaju sličan sadržaj hranjiva.
Doza i vrijeme primjene:

  • Krumpir: Za povećanje broja gomolja - u dozi 10 l/ha uz utrošak vode od barem 200 l/ha u fazi tuberizacije (u vrijeme zametanja gomolja). Ova faza se često poklapa s počekom cvatnje. Za povećanje krupnoče gomolja - u dozi od 5 l/ha u fazi intenzivnog porasta gomolja (nakon faze tuberizacije). Ponoviti primjenu u roku od najkasnije 10 dana. Za povečanje i broja i veličine gomolja tri puta u dozi od 2,5 l/ha u razmacima od 10 - 14 dana počevši od faze tuberizacije.
  • Žitarice: U jesen primijeniti u dozi 5 l/ha u barem 200 l vode/ha. U proljeće ponoviti u fazi busanja - početka vlatanja.
  • Uljana repica: Primijeniti u dozi 5 l/ha u barem 200 litara vode/ha u jesen kada usjev ima 6-8 listova i ponoviti u proljeće u vrijeme izduživanja stabljike.
  • Grašak i grah: Primijeniti u dozi 5 l/ha u barem 200 litara vode/ha kada je usjev 10-15 cm i ponoviti nakon 10-14  dana.
  • Šećerna repa: Primijeniti u dozi od 5 litara/ha u fazi kada biljka ima 4-6 listova. Ponavljati u razmacima 10-14 dana, prema potrebi. 

Kompatibilnost: Hi-Phos se ne smije miješati sa proizvodima koji sadrže bor ili sa vrlo alkalnim
proizvodima. Hi-Phos nije kompatibilan sa proizvodima koji sadrže fenpropimorf.

 

P K Mg
44,00% 7,40% 8,00%

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Cheminova A/S