Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpora zadrugama
  • 13.04.2016. 08:30

Županija dodjeljuje potpore zadrugama!

Brodsko-posavska županija raspisala je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora pomoći udrugama i zadrugama poljoprivrednika u 2016. godini.

Foto: OPG Tomislav Zmaić
  • 402
  • 19
  • 0

Na stranici Brodsko-posavske županije raspisan je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora iz Proračuna Brodsko-posavske županije razdjela 4. pozicije tekućih pomoći udrugama i zadrugama poljoprivrednika u cilju poticanja aktivnosti u 2016. godini.

Korisnici tekućih pomoći, poljoprivredne udruge i zadruge koje djeluju na području Brodsko-posavske županije, tekuću potporu ostvaruju za poticanje organiziranja i unapređenje rada i razvoja poljoprivrede.

Poticanje udruživanja i ruralnog razvoja

Tekuće pomoći se dodjeljuju na temelju provedenog postupka i kriterija propisanih Pravilnikom o potporama za poticanje razvoja poljoprivrede iz proračuna Brodsko-posavske županije.

Zahtjevi za tekuće pomoći dostavljaju se na županijskom obrascu uz pripadajuću dokumentaciju, a rješavaju se do utroška sredstava predviđenih u proračunu Brodsko-posavske županije za 2016. godinu.

Zahtjevi koji nemaju priloženu potpunu dokumentaciju, odnosno koji ne ispunjavaju uvjete javnog poziva za tekuće pomoći neće se razmatrati.

Vrijeme trajanja javnog poziva

Javni poziv je otvoren do utroška predviđenih sredstava, a najkasnije do 01. prosinca 2016. godine. Više informacija možete dobiti na službenoj stranici Brodsko-posavske županije. Detalji javnog poziva i obrazac zahtjeva nalaze se u dokumentu ispod teksta.

Foto: OPG Tomislav Zmaić


Dokumenti


Tagovi

Javni poziv Brodsko-posavska županija Udruge Zadruge Pomoć Zahtjev Poljoprivreda


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.