Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 29.04.2022. 12:00

Za zelene ideje dm daje ukupnu podršku od najmanje pola milijuna kuna

Ako u proizvodnji doprinosite održivosti i očuvanju prirode, imate priliku da se Vaš eko proizvod nađe na policama dm-ovih prodavaonica.

Foto: Depositphotos/sinenkiy
  • 701
  • 223
  • 0

Kada je u pitanju održivost, ne postoje male i velike ideje, jer je svaki doprinos očuvanju prirode i zaštiti okoliša bitan – na institucionalnoj, korporativnoj i individualnoj razini. Tako smatraju i u dm-drogerie markt.

U tijeku je njihov natječaj {ZAJEDNO} za zelene ideje na koji do 8. svibnja 2022. godine, na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr, možete prijaviti svoj eko projekt.

Sudjelovati mogu nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne pravne osobe i hrvatski proizvođači, a odabranim projektima će pružiti podršku u ukupnoj vrijednosti od najmanje 500.000 kuna.

"U dm-u vjerujemo da svatko od nas može dati svoj doprinos stvaranju bolje, održivije budućnosti. Svakodnevno radimo na tome kako bismo to dokazali u svom poslovanju i potakli druge da razmišljaju i djeluju zeleno“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u naglašavajući da natječajem {ZAJEDNO} za zelene ideje pružaju priliku onima koji žele stvoriti budućnost utemeljenu na održivosti, a uz podršku drogerije, svoje ideje mogu i ostvariti.

Na natječaj se mogu prijaviti projekti koji izravno doprinose očuvanju i zaštiti okoliša neposredne lokalne zajednice te edukativni projekti s ciljem informiranja o načinima i važnosti zaštite okoliša.

Odabranim projektima pružit će podršku u ukupnoj vrijednosti od najmanje 500.000 kuna

Hrvatski proizvođači mogu, primjerice, prijaviti proizvode koji doprinose održivosti i očuvanju prirode te na taj način dobiti priliku da se njihovi proizvodi nađu na policama dm-ovih prodavaonica i u dm online shopu, dok na primjer neprofitne pravne osobe mogu prijaviti svoja poslovna rješenja i inovacije usmjerene na uštedu resursa, smanjenje količine otpada u okolišu i njegovog vraćanja u proizvodni proces.

Pravila i uvjete natječaja za zelene ideje te kriterije za odabir možete pronaći na njihovoj stranici na kojoj će biti objavljene sve pristigle važeće prijave, kao i detalji o odabranim projektima. 


Tagovi

Dm-drogerie markt Jedni za druge zajedno Natječaj za zelene ideje Gordana Picek


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.


Partner

dm-drogerie markt d.o.o.

Kovinska 5a, 10090 Zagreb, Hrvatska
tel: 0800 365 863, e-mail: info@dm.hr web: https://www.dm.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Proljeće, čekamo te 🌸 #cicamace #voćke #visibabe