Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 4
  • 15.06.2017. 10:30

Važna obavijest za korisnike mjere 4

Iz ovih institucija napominju da Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane neće biti u mogućnosti izdati potrebna mišljenja ako nisu zadovoljeni svi propisani postupci te ako nije dostavljen zahtjev na propisanom obrascu te potpuna, pravilno izrađena dokumentacija potrebna za ishođenje mišljenja.

  • 1.960
  • 113
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju jasno su opisali postupke i potrebne dokumente za ishođenje Mišljenja o usklađenosti dokumentacije s propisanim uvjetima vezano uz dobrobit životinja te veterinarsko-zdravstvene uvjete, kojeg je potrebno dostaviti kod ulaganja u objekte za životinje, unutar podmjere 4.1 "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" te Mišljenja o usklađenosti dokumentacije sa standardima EU, kod ulaganja u građenje objekata za preradu hrane životinjskog podrijetla, unutar podmjere 4.2. "Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda".

Navedeni dokument možete pronaći u predlošcima i uputama i njime su jasno navedeni koraci koje je potrebno poduzeti te dokumenti i obrasci koje je potrebno dostaviti radi ishođenja navedenih mišljenja. Iz ovih institucija napominju da Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane neće biti u mogućnosti izdati potrebna mišljenja ako nisu zadovoljeni svi propisani postupci te ako nije dostavljen zahtjev na propisanom obrascu te potpuna, pravilno izrađena dokumentacija potrebna za ishođenje mišljenja.

Navedene informacije nalaze se na ovoj poveznici.

Za aplikaciju na podmjeru 4.1. i 4.2. dovoljno je da Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju dostavite dokaz da ste zahtjev za izdavanjem predmetnog Mišljenja podnijeli Upravi za veterinarstvo i sigurnost hrane u propisanom roku, a Mišljenje će Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane direktno prosljeđivati Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na njezin zahtjev dostavljen elektroničkom poštom.

Molimo Vas da se za sve dodatne informacije vezane uz izdavanje Mišljenja obratite dolje navedenim osobama:

Za izdavanje Mišljenja o usklađenosti dokumentacije s propisanim uvjetima vezano uz dobrobit životinja te veterinarsko-zdravstvene uvjete - Podmjera 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva"

Kontakt osobe:

  • mr. Ranka Šimić, dr.med.vet., viši stručni savjetnik (telefon: 01/6443-864; e-mail: ranka.simic@mps.hr)
  • Andrea Mihaljević, dr. med.vet., viši stručni savjetnik, (telefon: 01/6443-846; e-mail: andrea.mihaljevic@mps.hr)

Za izdavanje Mišljenja o usklađenosti dokumentacije sa standardima EU, kod ulaganja u građenje objekata za preradu hrane životinjskog podrijetla - Podmjera 4.2. "Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda"

Kontakt osobe:

  • Snježana Lugarić, dr.vet.med., voditelj Odjela (telefon: 01/6443-860; e-mail: snjezana.lugaric@mps.hr)
  • Zrinka Dugonjić, dr.vet.med., voditelj Odjela (telefon: 01/6443-851; e-mail: zrinka.dugonjic@mps.hr)

Tagovi

Mjera 4 Obavijest


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]