Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Operacija 19.4.1.
  • 19.06.2018. 12:45

Vani je natječaj za podmjeru 19.4. - Tekući troškovi i animacija

Potencijalni korisnici su LAG-ovi koji su odabrani unutar tipa operacije 19.2.1. "Provedba operacija unutar CLLD strategije" i s kojima je Agencija za plaćanja sklopila Ugovor o dodjeli sredstava odabranom LAG-u.

Foto: Facebook/LAG Karašica
  • 249
  • 12
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za provedbu podmjere 19.4. "Tekući troškovi i animacija" – provedba tipa operacije 19.4.1. "Tekući troškovi i animacija", a sve u okviru mjere 19 "Potpora lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER (CLLD - lokalni razvoj pod vodstvom Zajednice)" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Navedena potpora pokriva do 100% ukupnih prihvatljivih troškova, ukupno do 25 % dodijeljenih javnih izdataka lokalne razvojne strategije. Prihvatljivi troškovi odnose se na troškove djelatnika, ureda LAG-a, uredsku opremu, troškovi treninga, promotivne aktivnosti i dr. Troškovi animacije obuhvaćaju razmjenu znanja između dionika, odnosno informiranje i promidžbu, aktivnosi potrebne za provedbu animacije i sl.

Potencijalni korisnici su LAG-ovi koji su odabrani unutar tipa operacije 19.2.1. "Provedba operacija unutar CLLD strategije" i s kojima je Agencija za plaćanja sklopila Ugovor o dodjeli sredstava odabranom LAG-u.

Odabrani LAG putem AGRONET-a podnosi Zahtjev za isplatu za troškove nastale u obračunskom razdoblju u mjesecu nakon završetka tromjesečja na koji se odnosi predmetni Zahtjev za isplatu.

Iznimno za obračunsko razdoblje od 1. ožujka 2018. godine do 31. svibnja 2018. godine korisnici su obvezni poslati Zahtjev za isplatu do 15. srpnja 2018. godine.


Tagovi

Operacija 19.4.1. Mjera 19 LAG Animacija


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ovakav kruh su pekle moja baka i teta. U krušnoj peći. Kao dijete baš i nisam bila luda za njim. Bio je nekako žilav, kiselkast... Danas su oni ultrapopularni, nazivaju ih craft kruhovima, a rade se od sourdougha. I moje bake i teta su imal... Više [+]