• Konjogojstvo
  • 21.01.2020. 07:30

Uzgajivači konja - zahtjeve za potpore podnesite do kraja siječnja

Dvije su mjere iz Nacionalnog programa poticanja provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine i uzgojne tipove konja u RH.

Foto: Pixabay/Freepics4you
  • 1.608
  • 205
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podsjeća sve zainteresirane da se zahtjevi za 2019. godinu za mjere iz Nacionalnog programa poticanja provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine i uzgojne tipove konja u Republici Hrvatskoj od 2015. do 2020. godine mogu podnijeti do 31. siječnja 2020. godine.

Zahtjevi se podnose za dvije mjere. Prva je Poboljšanje učinkovitosti provedbe uzgojnog programa, a odnosi se na dvije podmjere: Potpora ocjeni vanjštine i procjene radne sposobnosti te Potpora organizaciji konjičkih sportskih natjecanja (Nacionalnog kupa, nacionalnog prvenstva i prvenstva za mlade konje u dresurnom, preponskom i daljinskom jahanju, vožnji zaprega, galopskim i kasačkim utrkama)

Naziv druge mjere je Potpora uzgoju Programom predviđenih pasmina i uzgojnih tipova konja te se odnosi na podmjeru Potpora uzgoju rasplodnih kobila te podmjeru Potpora uzgoju rasplodnih pastuha.

Sve potrebne obrasce za podnošenje zahtjeva možete pronaći ovdje.


Povezana stočna vrsta

Konjogojstvo

Konjogojstvo

Može se reći da je konj životinja o kojoj je u prošlosti najviše ovisio napredak ljudske civilizacije te je imao najveću i najraznolikiju upotrebu. Domestikacijom konja,... Pročitaj više »

Tagovi

Konjogojstvo Toplokrvne pasmine Uzgojni tipovi konja Mjera Potpora Rok za podnošenje


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ako može Šimić, što ja ne bi mogao #snaše #belje