Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.
  • POD
  • 23.07.2017. 12:00

Uz novo financiranje lakše do mehanizacije

Kako bi olakšali kupnju mehanizacije i traktora, tvrtka POD d.o.o. u svom programu nudi usluge financiranja.

  • 2.975
  • 223
  • 0

Tijekom godina, svojom poslovnom politikom i pristupu kupcima, POD d.o.o. je stekao povjerenje mnogobrojnih partnera čije proizvode distribuiraju na područje Republike Hrvatske. Raznoliki asortiman poljoprivredne mehanizacije, rezervni dijelovi, servis, čine djelatnost cjelovitom.

Osim što su generalni zastupnik za Hrvatsku, za Zetor traktore i Pottinger mehanizaciju, ovlašteni su zastupnik za SIP, Farmtech, Agromehaniku, Stoll i druge pa POD-ov asortiman obuhvaća traktore, kosilice, okretače, sakupljače, prikolice, plugove, kultivatore, tanjurače, rotodrljače, sijačice, berače, utovarivače, atomizere, malčere i dr.

Zetor - tvrtka POD d.o.o. je generalni zastupnik za Hrvatsku

Jednostavnijim financiranjem do mehanizacije

Kako bi olakšali kupnju mehanizacije i traktora, tvrtka POD d.o.o. u svom programu nudi usluge financiranja. Poljoprivredniku je omogućena kupnja mehanizacije i traktora pomoću iznimno povoljnih i jednostavnih programa financijskog leasinga prilagođenih potrebama tržišta.

Ovom se uslugom financiranja željelo izbjeći komuniciranje s nekoliko leasing kuća i omogućiti da se sve može riješiti na jednom mjestu.

Informativne ponude se mogu zatražiti direktno u POD-u i nakon što odluka za kupnju bude donesena, POD preuzima svu dokumentaciju, te istu šalje u proceduru, čime je utrošeno vrijeme svedeno na minimum.

"Pola-pola"

"Trećine"

"Standard"

0,00% Kamate

0,90% Kamate

1,90% Kamate

Financijski leasing odnosi se na kupnju opreme za koju prilikom kupnje plaćate polovicu iznosa, dok drugu polovicu iznosa plaćate nakon godine dana.

Financijski leasing odnosi se na kupnju opreme za koju prilikom kupnje plaćate trećinu iznosa, drugu trećinu nakon godine dana i treću trećinu nakon dvije godine.

Financijski leasing odnosi se na kupnju opreme za period od 5 godina i mjesečnu otplatu.

Danas, kada je gubitak vremena često jedan od najvećih problema, svaka pomoć za uštedom i vremena i novca je dobrodošla.

Sve dodatne informacije potražite na dolje navedenim kontaktima.


Tagovi

Financiranje Leasing Mehanizacija Traktor


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner