Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 27.09.2021. 16:30

Tip operacije 4.1.1: Na vrijeme dostavite tehnološke projekte/elaborate za potporu

Rok za podnošenje zahtjeva produžen je do 29. listopada, a do 15. listopada potrebno je dostaviti tehnološke projekte/elaborate.

Foto: Lucija Bencarić
  • 639
  • 91
  • 0

Iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podsjećaju da je rok za podnošenje zahtjeva za potporu provedbe tipa operacije 4.1.1 "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ – podizanje novih vinograda i/ili restrukturiranje vinograda stolnih kultivara te podizanje novih i/ili restrukturiranje postojećih višegodišnjih nasada do 29. listopada 2021. godine.

"Ovim putem molimo potencijalne korisnike natječaja da tehnološke projekte/elaborate dostave Ministarstvu poljoprivrede, Upravi za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva najkasnije do 15. listopada kako bi bili u mogućnosti izdati suglasnosti do krajnjeg roka za podnošenje zahtjeva za potporu“, ističu u priopćenju.

Također, podsjećaju da se ulaganje mora provoditi u skladu s analizom tla provedenom za predmetno ulaganje, a da se tehnološki projekti/elaborati moraju odnositi na korisnika, prijavljeno ulaganje i na lokaciju ulaganja koja je predmet zahtjeva za potporu te mora(ju) obuhvaćati sva ona za koja se traži potpora.

Produžen rok podnošenja zahtjeva za tip operacije 4.1.1

"Tehnološki projekti/elaborati moraju biti izrađeni u skladu s pravilima struke za podizanje višegodišnjih nasada ili vinograda, odnosno iz tehnološkog projekta/elaborata mora biti razvidno da se radi o modernom intenzivnom nasadu odgovarajućeg (suvremenog) sklopa, sorte i podloge“, napominju iz APPRRR-a.


Tagovi

Natječaj Tip operacije 4.1.1 Podizanje nasada Rekonstrukcija vinograda Rok


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.