• Natječaj
  • 17.09.2021. 10:30

Produžen rok podnošenja zahtjeva za tip operacije 4.1.1

Svrha Natječaja za vinogradarstvo i voćarstvo je podizanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava u ovim sektorima.

Foto: Lucija Bencarić
  • 842
  • 62
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je drugu izmjenu Natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1 "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava" – podizanje novih i/ili restrukturiranje postojećih višegodišnjih nasada te za podizanje novih vinograda i/ili restrukturiranje vinograda stolnih kultivara.

Izmjenama, se pojašnjavaju, rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde produžuje do 29. listopada 2021. do 12:00 sati.

Podsjetimo, svrha Natječaja za vinogradarstvo i voćarstvo je podizanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava u ovim sektorima. Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika te proizvođačke organizacije priznate u sektoru voća odnosno vinogradarstva, sukladno posebnim propisima kojima se uređuje rad proizvođačkih organizacija.

Detalje možete pogledati ovdje

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore po Natječaju za vinogradare je 70.000.000 kuna, a za voćare 200.000.000 kn.


Tagovi

Natječaj Rok Podnošenje zahtjeva Tip operacije 4.1.1 Rekonstruiranje vinograda Podizanje nasada


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kod mene u selešcu - u slavonskim gorama - sezona grijanja laganini…

Kako je kod vas? Drva ili plin?

(Aktualno pitanje Popisa 2021. hehe)