Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HBOR
  • 11.10.2017. 12:00

Snižene kamatne stope za kreditiranje EU projekata!

HBOR nudi osnovne kamatne stope 1,7% za kredite s rokom otplate do 10 godina, odnosno 1,9% za kredite s rokom otplate duljim od 10 godina!

  • 1.210
  • 177
  • 0

Program kreditiranja EU projekata ruralnog razvoja, ribarstva i vinske omotnice namijenjen je kreditiranju ulaganja koje se prijavljuje na natječaj iz izvora nekog od EU poljoprivrednih i ribarstvenih fondova. Krediti se odobravaju izravno ili putem poslovnih banaka na rok otplate do 15 godina s mogućim počekom do 3 godine, odnosno 5 godina za podizanje i/ili restrukturiranje dugogodišnjih nasada.

HBOR u pravilu kreditira do 75% predračunske vrijednosti investicije bez PDV-a, a kod izravnog kreditiranja HBOR u pravilu prihvaća do 70% iznosa koji će korisnik dobiti iz ESI fondova kao vlastito učešće.

Osnovne kamatne stope snižene na 1,7%

Osnovne kamatne stope snižene su na 1,7% za kredite s rokom otplate do 10 godina, odnosno 1,9% za kredite s rokom otplate duljim od 10 godina.

Detaljne informacije o kreditiranju EU projekata ruralnog razvoja, ribarstva i vinske omotnice pronađite u dokumentu ispod članka!

Kamatna stopa za krajnjeg korisnika utvrđuje se najmanje u visini osnovne stope uvećane za maržu koja se utvrđuju ovisno o ocjeni kreditnog ranga krajnjeg korisnika kredita i ponuđenih instrumenata osiguranja. Snižena kamatna stopa po Programu kreditiranja EU projekti ruralnog razvoja, ribarstva i vinske omotnice primjenjuje se na zahtjeve za kredit odobrene do 31.12.2018.

Program kreditiranja projekata možete pročitati OVDJE!

Za više informacija obratite se na jedan od niže navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

HBOR Financiranje Kredit Ruralni razvoj EU fond Ribarstvo Vinska omotnica Kamata


Partner