Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 30.11.2020. 09:10

Produženi su rokovi prijave na natječaje za tipove operacija 8.5.1. i 4.1.1.

Izmjene dvaju Natječaja za provedbu mjera iz Programa ruralnog razvoja objavila je Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Foto: Bigstock/tesphoto
  • 1.170
  • 64
  • 1

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju produžila je rok za prijavu na dva natječaja iz Programa ruralnog razvoja.

Riječ je o drugim izmjenama Natječaja za provedbu Podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva", tipa operacije 4.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u skladišne kapacitete za krumpir", kojima je produžen je rok za podnošenje zahtjeva za potporu sa 30. studenog 2020. godine na 31. prosinca 2020. godine do 12:00 sati.

Detaljnije o izmjenama možete pogledati ovdje.

Podsjećamo, svrha Natječaja je podizanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava u sektoru krumpira, a prihvatljivi korisnici su:

  • fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika
  • proizvođačke organizacije priznate sukladno posebnim propisima kojima se uređuje rad proizvođačkih organizacija za proizvod relevantan za ovaj Natječaj.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore je 100.000.000 kuna, a intenzitet iznosi do 50%  (Europska unija sudjeluje s 85% udjela, a Republika Hrvatska s 15%).

Drugi Natječaj odnosi se podmjeru 8.5. "Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava", tip operacije 8.5.1. "Konverzija degradiranih šumskih sastojina i šumskih kultura".

Svrha Natječaja je dodjela sredstava za prevođenje degradiranih šumskih sastojina, šumskih sastojina narušene strukture po vrstama drveća i šumskih kultura u mješovite sastojine autohtonih vrsta drveća visokog uzgojnog oblika.

Prihvatljivi korisnici su šumoposjednici u skladu s člankom 14. Zakona o šumama te udruge šumoposjednika. 

"Trećom izmjenom rok za zaprimanje Zahtjeva produžuje se s 30. studenog 2020. godine na 31. prosinca 2020. godine do 12:00 sati, a u ostalim dijelovima natječaj ostaje neizmijenjen", pojašnjavaju iz APPRRR-a.


Tagovi

APPRRR Natječaj Rok Tip operacije 4.1.1. Tip operacije 8.5.1.


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]