Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 13.06.2020. 13:30

Produženi rokovi za podnošenje zahtjeva triju natječaja iz Mjere 4

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je druge izmjene triju natječaja za provedbu Mjere 4. Ulaganje u fizičku imovinu.

Foto: JumpStory
  • 717
  • 48
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je druge izmjene triju natječaja za provedbu Mjere 4. Ulaganje u fizičku imovinu.

Prva izmjena odnosi se na provedbu Podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, provedba tipa operacije 4.1.3. Korištenje obnovljivih izvora energije. Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 2. siječnja do 30. rujna 2020. godine. U ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen.

Sve izmjene natječaja možete pronaći ovdje.

Druga izmjena odnosi se na provedbu Podmjere 4.2 Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, provedba tipa operacije 4.2.1. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima čiji je novi rok za podnošenje zahtjeva i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu od 19. ožujka do 14. kolovoza 2020. godine.

I treća izmjena je za provedbu Podmjere 4.2 Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, provedbu tipa operacije 4.2.2. Korištenje obnovljivih izvora energije. Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 19. ožujka do 30. rujna 2020. godine, a u ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen.


Tagovi

Natječaj Rok Mjera 4. APPRRR Obnovljivi izvori energije


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P