• Potpore u stočarstvu
  • 21.05.2020. 12:00

Prijavite se na program potpore za unaprjeđenje proizvodnog potencijala u stočarstvu

Rok za podnošenje zahtjeva istječe 10. lipnja 2020., podsjećaju iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Foto: JumpStory
  • 2.941
  • 187
  • 0

Iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podsjećaju zainteresirane podnositelje iz Programa potpora za unaprjeđenje proizvodnog potencijala u sektoru mesnog govedarstva u sustavu krava – tele, unaprjeđenje uzgoja ovaca, koza te izvornih pasmina peradi za 2020. godinu, da rok za podnošenje zahtjeva istječe 10. lipnja 2020. godine.

Detaljnije informacije i upute za prijavu možete pronaći ovdje.

Podsjećamo, APPRRR je  28. veljače 2020. godine objavila Javni poziv za provedbu mjera "Potpora za uzgoj goveda u sustavu krava-tele“, "Potpora za uzgoj uzgojno valjanih ovaca i koza“ i "Potpora za uzgoj izvornih pasmina peradi“ iz "Programa potpore za unaprjeđenje proizvodnog potencijala u sektoru mesnog govedarstva u sustavu krava-tele, unaprjeđenje uzgoja ovaca, koza te izvornih pasmina peradi za razdoblje od 2018. do 2020. godine“ u 2020. godini.

Stočari, objavljen je javni poziv za potpore za uzgoj goveda, ovaca, koza i peradi!

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva su poljoprivrednici koji:

  • su upisani u Upisnik poljoprivrednika, - imaju sjedište na području Republike Hrvatske,
  • na vlastitom poljoprivrednom gospodarstvu drže izvorne pasmine peradi evidentirane u matičnim knjigama (Središnji popis matičnih jata kojeg vodi Ministarstvo poljoprivrede),
  • podnesu zahtjev sukladno uvjetima ovog Javnog poziva.

Kako su naveli na svojoj stranici, zahtjevi za potpore podnose se putem AGRONET-a, a po izvršenom odabiru potpora na elektroničkom obrascu, podnositelj je dužan ispisati obrazac Zahtjeva iz Agronet aplikacije, potpisati ga te dostaviti neposredno ili poslati preporučenom pošiljkom u podružnicu Agencije za plaćanja.


Tagovi

APPRRR Stočarstvo Krava-tele Koze Ovce Perad Korisnici Potpore


Autorica

Lucija Bencaric

Lucija je magistrica agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: [email protected] web: http://www.apprrr.hr/