Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 21.12.2017. 12:00

Povećanje sredstava za sufinanciranje projekata u sklopu mjere 7!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi donijela je odluku o povećanju raspoloživih sredstava za prijave pristigle na 1. natječaj!

Foto: Bigstopckphoto/igor stevanovic
  • 669
  • 52
  • 0

Zbog iznimnog interesa korisnika i velikog broja zaprimljenih kvalitetnih projekata u okviru mjere 7, tipa operacije 7.2.2. "Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta", Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju uz suglasnost Ministarstva poljoprivrede i Upravljačkog tijela Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. - 2020., donijela je odluku o povećanju raspoloživih sredstava za prijave pristigle na 1. natječaj, zaključen 23. prosinca 2016. godine.

Podsjetimo, na spomenuti natječaj pristiglo je 263 zahtjeva za potporu, a ukupna vrijednost zatražene potpore premašuje iznos od 819 milijuna kuna.

Navedenom odlukom povećavaju se raspoloživa sredstva potpore u tipu operacije 7.2.2. sa 173 milijuna kuna na 696 milijuna kuna, te visokokvalitetni projekti dobivaju mogućnost za financiranje.

Očekuje se sufinanciranje 214 projekata izgradnje i rekonstrukcije nerazvrstanih cesta u svim dijelovima Republike Hrvatske.

Izmjenu Natječaja, ostale detalje o Natječaju i navedenoj operaciji možete pogledati ovdje.

Foto: Bigstopckphoto/igor stevanovic


Tagovi

Ruralni razvoj Mjera 7 Sufinanciranje


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]