• Ruralni razvoj
  • 24.10.2021. 12:00

Otvoren natječaj, za stručno osposobljavanje poljoprivrednika 7,5 milijuna kuna

Riječ je o Natječaju za provedbu tipa operacije 1.1.2  "Strukovno osposobljavanje za poljoprivrednike".

Foto: Depositphotos/IgorVelushko
  • 672
  • 70
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju otvorila je natječaj za stručno osposobljavanje poljoprivrednika vrijedan 7,5 milijuna kuna. 

Riječ je o Natječaju za provedbu tipa operacije 1.1.2  "Strukovno osposobljavanje za poljoprivrednike", čija je svrha osigurati specifično osposobljavanje za poljoprivrednike nositelje, članove poljoprivrednih gospodarstava, kao i za rukovoditelje i zaposlenike u poljoprivrednom i prehrambenom sektoru.

Time će se, navode, doprinijeti povećanju korištenja novih metoda proizvodnje temeljenih na rezultatima istraživanja i razvoja, inovativnih praksi, konkurentnosti gospodarstava, udruživanja, kao i boljem razumijevanju zaštite i očuvanja okoliša i prirode.

Detalje Natječaja pogledajte ovdje

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je od 15. studenoga 2021. godine u 12:00 sati do 15. veljače 2022. godine u 12:00 sati.


Tagovi

Natječaj Stručno osposobljavanje Mjera 1


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stigla prijateljeva pošiljka iz Metkovića