Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 22.04.2016. 15:30

Općini Fužine 1,2 milijuna kuna za kanalizaciju

APPRRR je obavila isplatu sredstava u sklopu mjere 301. Općini Fužine iplaćeno je 1,2 milijuna kuna za ulaganje u sustav kanalizacije i pročišćavanje otpadnih voda.

Foto: kenalston/pixabay.com
  • 213
  • 10
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je još jedan projekt iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture" čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave, odnosno općine i gradovi do 10 000 stanovnika.

Općini Fužine u Primorsko-goranskoj županiji isplaćeno je 1.234.927,98 kuna za ulaganje u konstrukciju sustava kanalizacije i pročišćavanje otpadnih voda.

Navedenim ulaganjem ostvareni su sljedeći ciljevi ulaganja: poboljšanje i razvoj osnovne infrastrukture za poticanje gospodarske i socijalne aktivnosti te poboljšanje životnih i radnih uvjeta u ruralnom području. Više o svim korisnicima IPARD sredstava pogledajte ovdje.

Foto: kenalston/pixabay.com


Tagovi

APPRRR Isplata sredstava Mjera 301 IPARD Fužine Kanalizacija


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: [email protected] web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Boso trgovinama kupac može kupiti samo 2 kg šećera. Pa ti peci pekmez, pravi sok, vino... Jutarnji je kontaktirao vlasnika trgovina Boso koja je često jedina trgovina u selima u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Bosiljka Stanića koji je pot... Više [+]