Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljoprivrede
  • 21.05.2018. 10:30

Objavljene su izmjene Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2018. godinu

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2018. godinu. 

Foto: Pixabay/Couleur
  • 909
  • 50
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2018. godinu. 

Između ostalog, u Pravilniku o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2018. godinu (Narodne novine br. 19/18 i 42/18) u članku 1. stavku 4. iza točke 17. dodaje se točka 18. koja glasi:

"18. Provedbena uredba Komisije (EU) 2018/701 оd 8. svibnja 2018. o odstupanju od Provedbene uredbe (EU) br. 809/2014 u pogledu konačnog datuma za podnošenje jedinstvenog zahtjeva, zahtjeva za potporu ili zahtjeva za plaćanje, konačnog datuma za prijavu izmjena jedinstvenog zahtjeva ili zahtjeva za plaćanje i konačnog datuma za podnošenje zahtjeva za dodjelu prava na plaćanje ili povećanje vrijednosti prava na plaćanje u okviru programa osnovnog plaćanja za godinu 2018.".

U članku 6. iza stavka 1. dodaje se novi stavak 2. koji glasi: "(2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka korisnik podnosi jedinstveni zahtjev za mjeru 14. Dobrobit životinja do 1. lipnja 2018. godine." Dosadašnji stavci 2., 3. i 4. postaju stavci 3., 4. i 5.

Koje su još novine u Pravilniku, pogledajte ovdje


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

IAKS mjere Izravne potpore Pravilnik Ruralni razvoj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰