Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 03.11.2022. 16:30

Objavljene izmjene natječaja za provedbu tipa operacije 5.2.1.

Mijenja se krajnji rok za podnošenje zahtjeva za isplatu za tip operacije "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ .

Foto: Martina Pavlović
  • 5.370
  • 284
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 3. studenog, treće izmjene 11. i 13. natječaja iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) za provedbu mjere 5. 

Odnosno, izmjene podmjere 5.2. "Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“ za provedbu tipa operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ .

Razlog je, kažu, promjena krajnjeg roka za podnošenje zahtjeva za isplatu do 1. rujna 2025. godine.

Kako stoji u izmjenama natječaja: ako korisnik dostavlja zahtjev za isplatu predujma obvezan ga je dostaviti u roku od 9 mjeseci, a zahtjev za isplatu konačne/jednokratne rate u roku od najviše 36 mjeseci od dana sklapanja Ugovora o financiranju, ali ne kasnije od 1. rujna 2025. godine.

Više možete pogledati ovdje.


Tagovi

Mjera 5 Izmjena natječaja APPRRR Rok Zahtjev


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ulaznica na Proljetni međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu je 5 eura!
Čekaju vas brojne zanimljivosti!
Otvoren je do nedjelje, 26. travnja!