• Javno savjetovanje
  • 31.10.2019. 18:00

Objavljena javna savjetovanja za nacrt natječaja za tip operacije 4.1.1., 4.1.2. i 4.1.3.

Savjetovanja su otvorena do 11. studenog.

Foto: Pixabay/Pascvii
  • 4.087
  • 276
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, prije objave natječaja iz Mjere 4, otvorilo je javna savjetovanja. 

Riječ je o Nacrtu natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.2. "Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš“

Kako objašnjavaju. natječaj za provedbu Podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ – provedba tipa operacije 4.1.2 "Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. ima za svrhu smanjenje štetnog utjecaja na okoliš te povećanje plodnosti tla. Uz natječaj su učitani i ključni prilozi, koji se nalaze pod Ostali dokumenti.

Otvoreno je i savjetovanje za Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ - tovno govedarstvo

Natječaj za provedbu Podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ – provedba tipa operacije 4.1.1 "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ - tovno govedarstvo iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. ima svrhu podizanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava u sektoru govedarstva. Uz natječaj su učitani i ključni prilozi, koji se nalaze pod Ostali dokumenti.

Kao i za Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.3. "Korištenje obnovljivih izvora energije“

Kako navode, natječaj za provedbu Podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ – provedba tipa operacije 4.1.3 "Korištenje obnovljivih izvora energije“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. ima za svrhu povećanje učinkovitog korištenja energije. Uz natječaj su učitani i ključni prilozi, koji se nalaze pod Ostali dokumenti.

Savjetovanja su otvorena do: 11.11.2019.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja


Tagovi

Javno svajetovanje Nacrt natječaja Mjera 4 Ruralni razvoj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).