Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 05.06.2022. 09:00

Objavljena inicijalna rang lista za tip operacije 8.6.2

Sukladno Natječaju, ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 147 milijuna kuna.

Foto: Depositphotos/Scharfsinn
  • 557
  • 38
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je inicijalnu rang listu za 3. natječaj iz tipa operacije 8.6.2 “Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva”.

Sukladno Natječaju, ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 147 milijuna kuna.

Inicijalnu rang listu pronađite u dokumentu ispod teksta.

Kako javlja APPRRR, ona je formirana nakon zaprimanja svih zahtjeva za potporu, a na temelju traženih procijenjenih iznosa potpore i traženog broja bodova u skladu s kriterijima odabira, formirana je inicijalna rang-lista zahtjeva za potporu u Natječaju.

Bit će objavljena i konačna rang lista

"Napominjemo da ih objavljujemo isključivo radi informiranja javnosti i korisnika te da one ni na koji način ne određuju konačan redoslijed zahtjeva za potporu korisnika, s obzirom na to da u postupku administrativne kontrole može doći do umanjenja deklariranog broja bodova ili odbijanja zahtjeva, što rezultira pomicanjem redoslijeda na rang listi tako da se zahtjevi za potporu korisnika koji su trenutno ispod crte mogu pojaviti iznad i obratno", napomenuli su.

Kako navode, administrativna kontrola je započela te koriste ovu prigodu zamoliti sve korisnike za strpljenje s obzirom na potrebno vrijeme za kontrolu.

Nakon provedene administrativne kontrole zahtjeva za potporu koji se nalaze iznad praga dostatnih sredstava, završetka postupka odlučivanja o žalbama i prihvaćanja izdanih akata te nakon sklapanja svih ugovora o financiranju s korisnicima čiji se zahtjevi nalaze iznad praga, kreira se konačna rang lista, pojasnili su.


Dokumenti


Tagovi

Tip operacije 8.6.2 APPRRR Inicijalna rang lista Prerada drva


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Edukativno druženje kojega je organizirao Syngenta tim nakon dvije duge stanke zbog Covida, okupilo je sinoć u hotelu Zelenkrov u Čepinu brojne slavonske i baranjske poljoprivrednike. Uz profesionalne savjetodavce osvježili su znanja, izmij... Više [+]