Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 10.10.2020. 13:30

Objavljen Natječaj za tip operacije 4.4.1: Za neproduktivna ulaganja 50 milijuna kuna

Svrha Natječaja je dodjela sredstava za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena.

Foto: Depositphotos/HighwayStarz
  • 1.241
  • 81
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je treći Natječaj iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) za provedbu Podmjere 4.4. Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena, provedba tipa operacije 4.4.1 Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Kako pojašnjavaju, svrha Natječaja je dodjela sredstava za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena, a prihvatljivi su sljedeći korisnici:

  • poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednika
  • javne ustanove i tijela, uključujući javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima i/ili drugim zaštićenim dijelovima prirode ili
  • udruge koje se bave zaštitom i očuvanjem materijalnih kulturnih dobara, zaštite okoliša i prirode registrirane u skladu s nacionalnim zakonodavstvom.

"U smislu ovoga natječaja javnim tijelima se ne smatraju jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave s obzirom na to da iste ne mogu ispuniti obvezu iz točke 16. Priloga 1. ovoga Natječaja“, napominju iz APPRRR-a.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore po Natječaju je 50.000.000 kuna, a intenzitet javne potpore iznosi 100%.

Najniža visina javne potpore po projektu je 400 eura, dok najviša visina iznosi do 150.000 eura.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 9. studenog 2020. godine od 12:00 sati do 11. siječnja 2021. godine do 12:00 sati. 


Tagovi

APPRRR Natječaj Tip operacije 4.4.1


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: [email protected] web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB