Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 05.06.2020. 10:30

Objavljen natječaj za tip operacije 3.2.1, vrijedan gotovo 9,5 milijuna kuna

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 3.2. Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja koje provode skupine proizvođača na unutarnjem tržištu, provedba tipa operacije 3.2.1

Foto: Željka Rački-Kristić
  • 768
  • 47
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 3.2. Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja koje provode skupine proizvođača na unutarnjem tržištu, provedba tipa operacije 3.2.1 Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja.

Kako pojašnjavaju, svrha natječaja je sufinanciranje troškova za provođenje aktivnosti predviđenih Planom informiranja i promoviranja, a u cilju poboljšanja svijesti potrošača o postojanju i specifikaciji proizvoda proizvedenih u okviru sustava zaštićenih oznaka izvornosti (ZOI) i zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla (ZOZP) te sustava zajamčeno tradicionalnog specijaliteta (ZTS), kao i u sustavu ekološke proizvodnje.

Informacije o natječaju možete pronaći ovdje.

Prihvatljivi korisnici u ovom tipu operacije su:

  • skupine proizvođača koji sudjeluju u sustavima kvalitete (sustav zaštićenih oznaka izvornosti i zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla; sustav zajamčeno tradicionalnog specijaliteta; nacionalnim sustavima kvalitete)
  • udruge ekoloških poljoprivrednih proizvođača čiji su članovi proizvođači uključeni u ekološku proizvodnju u skladu s nacionalnim zakonodavstvom.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 9.480.000 kuna, a intenzitet potpore je 70 % od ukupno prihvatljivih troškova.

Potpora se odobrava na razdoblje do četiri godine, odnosno najduže do 2023. godine u maksimalnom iznosu do 100.000 eura, odnosno maksimalno do 30.000 eura godišnje (u protuvrijednosti u kunama).

Rok za podnošenje prvog dijela zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 12:00 sati 06. srpnja 2020. godine do 12:00 sati 31. kolovoza 2020. godine.

Foto: Facebook/ Paški sir- OPG Vidas


Tagovi

Natječaj APPRRR Potpore Tip operacije 3.2.1 Promoviranje Zemljopisno podrijetlo Oznaka izvornosti


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: [email protected] web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ajdamak, kočenje, kočanjike, šepurina, čokanjice, okominje... a kako vi zovete ostatak klipa kukuruza? Donijeti ajdamake u kuću, da bi se naložila peć bio je posao za djecu. A kada bi po njih išlo dvoje, uvijek bi netko dobio u glavu. Sva s... Više [+]