Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 24.06.2022. 13:30

Objavljen natječaj za tip operacije 19.3.2 - na raspolaganju 18 milijuna kuna

Podnošenje Zahtjeva za potporu je u razdoblju od 1. srpnja 2022. godine do 31. prosinca 2023. godine, navode iz APPRRR-a.

Foto: Depositphotos/fotokostic
  • 6.740
  • 357
  • 1

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 3. Natječaj za provedbu podmjere 19.3. "Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a" – provedba tipa operacije 19.3.2. "Provedba aktivnosti projekta suradnje", a sve u okviru mjere 19 "Potpora lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom Zajednice)" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

"Svrha je dodjela potpore za provedbu aktivnosti međuteritorijalnih i transnacionalnih projekata suradnje iz lokalnih razvojnih strategija odabranih LAG-ova", stoji u objavi APPRRR-a.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 18 milijuna kuna. Intenzitet potpore može iznositi do 100 posto prihvatljivih troškova projekta suradnje.

Kako navode, ciljevi projekata suradnje su razmjena iskustava i primjera dobre prakse, prijenos znanja, poboljšanje kapaciteta LAG-a, promocija inovacija i stvaranje mreža.

Prihvatljivi korisnici su odobreni LAG-ovi za programsko razdoblje 2014. – 2020. i lokalna, javno-privatna partnerstva koja provode neki oblik lokalne razvojne strategije u skladu s člankom 44. stavkom 2. Uredbe (EU) br. 1305/2013. 

Nadalje, prihvatljivi troškovi su oni organizacija događaja (sastanaka, radionica, konferencija i sl.), putni troškova, troškovi usluga, građenja/opremanja građevina i nabave opreme te nematerijalni troškovi, a koji moraju biti vezani za provedbu aktivnosti međuteritorijalnih i transnacionalnih projekata suradnje.

Više informacija pronađite ovdje.

"Podnošenje Zahtjeva za potporu je u razdoblju od 1. srpnja 2022. godine do 31. prosinca 2023. godine", navode iz APPRRR-a.


Tagovi

APPRRR LAG Natječaj Tip operacije 19.3.2


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]