Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 22.05.2023. 15:30

Objavljen natječaj: Za preradu drva i proizvodnju namještaja 4 milijuna eura

Intenzitet potpore je 70 posto, a najviši iznos po korisniku 100 tisuća eura.

Foto: Martina Pavlović
  • 1.763
  • 86
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede je objavilo Javni natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja na području Republike Hrvatske za 2023., vrijedan ukupno 3.981.684 eura.

Dodjeljivat će se bespovratna namjenska sredstva potpora male vrijednosti za ulaganje u proizvodnu tehnologiju i postrojenja, proizvodno-poslovni objekt, informacijsku i komunikacijsku tehnologiju i promotivne aktivnosti.

"Intenzitet potpore je 70 posto od ukupno prihvatljivog troška, a najviši iznos po korisniku je 100 tisuća ura za ulaganje u proizvodnu tehnologiju i postrojenja te proizvodno-poslovni objekt dok je taj iznos 30 tisuća eura za ulaganje u informacijsku i komunikacijsku tehnologiju te 50 tisuća eura za promotivne aktivnosti", navode iz Ministarstva.

Gornja granica potpore male vrijednosti koja se dodjeljuje jednom poduzetniku ne smije prelaziti 200 tisuća eura u tekućoj te tijekom prethodne dvije fiskalne godine.

Natječaj je dostupan ovdje.

Rok za podnošenje prijave počinje teći 1. lipnja i traje do 20. lipnja 2023. u 10:00 sati.


Tagovi

Natječaj Ministarstvo poljoprivrede Prerada drva Proizvodnja namještaja


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Konferencija „InoFood Dalmatia 2024“ održat će se u ponedjeljak, 17. lipnja 2024. godine u CEKOMu 3LJ, u Trilju. Cilj događanja je povećanja svijesti o važnosti proizvodnje hrane na području Splitsko-dalmatinske županije usklađene s najnovi... Više [+]