Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 30.11.2018. 09:00

Objavljen je natječaj za tip operacije 4.3.3. vrijedan 50 milijuna kuna!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je i izmjene natječaja za tip operacije 4.1.3., 4.2.2. i 3.2.1.!

Foto: Pixabay/Tama66
  • 473
  • 31
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za tip operacije 4.3.3. "Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ iz podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva“

Kako navode, ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom Natječaju iznosi 50.000.000 kuna, a prihvatljivi korisnici su: šumoposjednici, udruženja šumoposjednika/šumovlasnika, trgovačka društva, druge pravne osobe i tijela državne uprave čiji je osnivač Republika Hrvatska koje gospodare šumama i šumskim zemljištima u vlasništvu Republike Hrvatske u skladu s Zakonom o šumama, te jedinice lokalne samouprave.

Najniža vrijednost potpore po projektu iznosi 10.000 eura, a najviša 1.000.000 eura. Intenzitet potpore je 100 % vrijednosti ukupno prihvatljivih troškova.

Rok za podnošenje Zahtjeva za potporu započinje 2. siječnja 2019. godine od 12:00 sati, a završava 1. srpnja 2019. godine do 12:00 sati.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Također, APPRRR je objavila treće izmjene Natječaja za tip operacije 4.1.3.  Korištenje obnovljivih izvora energije  i četvrte izmjene Natječaja za tip operacije 4.2.2. Korištenje obnovljivih izvora energije.

Ovim izmjenama u obje operacije produžen je rok za podnošenje zahtjeva za potporu do 05. prosinca 2018. godine. Više pogledajte ovdje i ovdje

Objavljene su i prve izmjene Natječaja za tip operacije 3.2.1. Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja. Sve detaljne informacije o izmjenama možete pogledati ovdje


Tagovi

Ruralni razvoj Natječaj APPRRR Mjera 4


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić