Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agencija za plaćanja
  • 29.08.2017. 13:16

Obavijest korisnicima mjera ruralnog razvoja!

Agencija za plaćanja uputila je obavijest korisnicima mjera ruralnog razvoja.

Foto: Bigstockpoto/budabar
  • 3.510
  • 205
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještavamo korisnike mjera ruralnog razvoja koji podnose ili su podnijeli zahtjeve putem AGRONET sustava da iako nadogradnjom istog, krajem kolovoza 2017. godine, AGRONET sustav nudi opciju "Učitaj prigovor", korisnici i dalje dostavljaju prigovore na akte koje donosi Agencija za plaćanja na način kako propisuje pravilnik o provedbi određene mjere/podmjere/operacije odnosno natječaj za provedbu određene operacije.

Stoga ukoliko je pravilnikom ili natječajem za provedbu te mjere/podmjere/operacije propisano da se prigovor podnosi preporučenom pošiljkom s povratnicom ili neposredno u Agenciju za plaćanja, na adresu Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, korisnici su obvezni podnijeti prigovor na takav način i nisu obvezni učitati prigovor u AGRONET sustavu.

Naime, spomenutom nadogradnjom AGRONET sustava bit će omogućena dostava prigovora putem AGRONET-a, ali to je za sada predviđeno samo za nove natječaje iz mjere 4.

Foto: Bigstockpoto/budabar


Tagovi

APPRRR Ruralni razvoj Agronet


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]