Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 7
  • 27.07.2019. 18:00
  • Šibensko-kninska, Promina

Mjerom 7 do bolje prometne povezanosti u Općini Promina

U Općini Promina do sada su iz Programa ruralnog razvoja ugovorena tri infrastrukturna projekta ukupne vrijednosti od gotovo 18 milijuna kuna.

Foto: APPRRR
  • 524
  • 29
  • 0

Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić otvorila je 23. srpnja u Općini Promina cestu financiranu sredstvima iz Mjere 7 Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. te je prigodno prisustvovala i svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom obilježavanja 136 godina Općine, ali i sjećanja na žrtve Domovinskog rata.

Rekonstrukcija nerazvrstane ceste na području Općine Promina projekt je vrijedan 7,3 milijuna kuna, a duljina rekonstruiranog dijela prometnice iznosi 7,1 kilometara čime se znatno poboljšala prometna povezanost unutar Općine, posebice prema okolnim naseljima – turističkim odredištima kao što su područje Nacionalnog parka Krka i Roški slap.

Mjera 7 iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. za cilj ima upravo poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama te razvoj ruralnog gospodarstva i zaustavljanje depopulacijskog trenda, a u Općini Promina do sada su ugovorena tri infrastrukturna projekta ukupne vrijednosti od gotovo 18 milijuna kuna. Općina Promina do sada je uspješno sudjelovala na natječajima za tip operacije 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta i tip operacije 7.4.1. Rekonstrukcija i opremanje kulturnog centra te Rekonstrukcija i opremanje dječjeg vrtića. Na taj način Općina Promina vrlo aktivno sudjeluje u razvoju ovog ruralnog kraja u Šibensko-kninskoj županiji.


Tagovi

Mjera 7 Ruralni razvoj Nerazvrstane ceste Matilda Copić Promina


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/