Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 19.01.2024. 15:25

Ministarstvo popustilo, odgođen rok za prijavu na natječaj za intervenciju 73.10.

Odgodu su od Ministarstva poljoprivrede  zahtijevali konzultanti ističući da je riječ o prvom velikom natječaju po novim procedurama, a da pravila igre još nisu poznata.

Foto: Depositphoto/photography33
  • 7.432
  • 391
  • 0

Rok za prijavu projekata za intervenciju 73.10. ipak je prolongiran. 

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas druge izmjene Natječaja za provedbu intervencije 73.10. Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027. 

Izmjenama se promijenio rok za podnošenje zahtjeva za potporu te je on sada od 19. veljače od 12:00 sati do 27. ožujka do 12: 00 sati.

Sve detalje pogledajte ovdje.

Upravo odgodu zahtijevali su konzultanti od Ministarstva poljoprivrede ističući da je riječ o prvom velikom natječaju po novim procedurama, a jedva dva tjedna prije roka nisu se znala pravila igre. 

U međuvremenu je došlo i do pada EONA sustava što je dodatno otežalo pripremu dokumentacije. 

Rok za prijavu počinje teći, dakle, za mjesec dana. Podsjetimo i da su ulaganja kroz ovu intervenciju, nekoć podmjeru 4.1, moguća u svim poljoprivrednim sektorima, a prioritet su ulaganja u sektoru voća i povrća te stočarstva.


Tagovi

Intervencija 73.10 Odgoda Natječaj APPRRR Strateški plan Izmjene


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]