Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izmjene natječaja
  • 27.04.2022. 12:00

Mijenja se natječaj za tip operacije 4.1.1 - ulaganja u skladišne kapacitete

Objavljene su izmjene natječaja za tip operacije 4.1.1 koji se odnosi na Restrukturiranje, modernizaciju i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava - ulaganja u skladišne kapacitete za žitarice i uljarice.

Foto: Depositphotos/zvonce
  • 1.979
  • 167
  • 1

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je izmjene još jednog natječaja iz mjere 4 Programa ruralnog razvoja. 

Riječ je o tipu operacije 4.1.1 koji se odnosi na Restrukturiranje, modernizaciju i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u skladišne kapacitete za žitarice i uljarice.

Naime, produljen je rok za podnošenja zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva i sada je od 9. svibnja 2022. godine od 12:00 sati do 28. srpnja 2022. godine do 12:00 sati.

Između ostalog, dodano je to da korisnik ne smije na sufinanciranom ulaganju napraviti značajne promjene koje mijenjaju svrhu, namjenu i vrstu ulaganja, promijeniti vlasništvo nad ulaganjem, dati ulaganje u zakup ili najam ili ga premjestiti u područje jedinice lokalne samouprave (JLS) za koje korisnik ostvaruje manji broj bodova po kriterijima odabira za koje je ostvario bodove na temelju lokacije ulaganja sukladno jednom od priloga Natječaja.

Također, promjena lokacije ulaganja dozvoljena je u područje JLS za koje korisnik ostvaruje isti ili veći broj bodova po kriterijima odabira za koje je ostvario bodove na temelju lokacije ulaganja sukladno Prilogu 2 ovoga Natječaja, u slučajevima izvanrednih okolnosti koje nisu bile predvidive u trenutku podnošenja zahtjeva za potporu i potrebna je za uredno izvršenje obveza korisnika iz ugovora o financiranju.

Više izmjena potražite ovdje.

Podsjetimo, APPRRR je nedavno objavila i izmjene natječaja istog tipa operacije, ali za ulaganje u sektor mliječnog govedarstva kao i za 4.1.2. koji se odnosi na zbrinjavanje, rukovanje I korištenje stajskog gnoja.


Tagovi

APPRRR Izmjene natječaja Skladišni kapaciteti Tip operacije 4.1.1


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?