Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EU projekt
  • 19.04.2021. 12:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Kroz EU projekt izradili softver za potrebe poslovanja ispitnih stanica

Razvijena je nova aplikacija s ciljem informatizacije tvrtke Terra projekti d.o.o koja se bavi pregledom uređaja za primjenu pesticida.

Foto: FotoKostic@Depositphoto
  • 200
  • 7
  • 0

Osječka tvrtka Terra projekti d.o.o. koji se bavi pregledom uređaja za primjenu pesticida ovih je dana privela kraju još jedan razvojni projekt.

Ovi su poduzetnici, vlasnici dviju ispitnih stanica ovlaštenih od strane Ministarstva poljoprivrede, koja preglede prskalica i atomizera obavlja na području cijele Hrvatske, svoje poslovanje dodatno modernizirali kroz EU projekt "Informatizacija tvrtke Terra projekti d.o.o. u svrhu optimizacije rada i povećanja konkurentnosti", a zahvaljujući uspješnoj prijavi na natječaj "Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2".

Projekt se odnosi na izradu softvera dizajniranog po mjeri za potrebe poslovanja ispitnih stanica - preglede uređaja za primjenu pesticida te nabavku pripadajućeg adekvatnog hardvera.

Programsko rješenje izrađeno u obliku web aplikacije, omogućava točno praćenje poslovnih procesa tvrtke, jednostavno korištenje i buduće nadogradnje. 

Kako nam je otkrila Mirta Jelušić, direktorica tvrtke, izrada online aplikacije omogućila je i unaprjeđenje poslovnih procesa upravljanja ljudskim potencijalima, financija i računovodstva, kao i upravljanja imovinom, logistike, marketinga, nabave i prodaje.

"Osigurava nam znatan iskorak u odnosu na dosadašnje poslovanje tvrtke, što stvara veliku konkurentsku prednost te omogućava optimizaciju poslovnih procesa, učinkovitije organiziranje rada, bolju produktivnost i brigu o kupcima te smanjenje troškova poslovanja", naglasila je. 

Oznake vidljivosti

Informacije o projektu

Ukupna vrijednost projekta: 163.650,00 kn

Iznos koji sufinancira EU: 106.208,85 kn (64,9 %)

Razdoblje provedbe projekta: 01. veljače 2020. do 30. travnja 2021.

Kontakt osoba za više informacija: Mirta Jelušić, 098 929 7067

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost tvrtke Terra projekti d.o.o.


Tagovi

Terra Projekti Mirta Jelušić EU projekt


Autorica

Marija Ribić

Više [+]

Ekonomistica specijalizirana za promotivne aktivnosti. Dio je prodajnog/postprodajnog tima Agrokluba

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]