Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agencija za plaćanja
  • 13.02.2018. 09:00

Krenula su izdavanja ugovora za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala!

Zbog katastrofe ili elementarne nepogode ste se prijavili na operaciju 5.2.1.? Krenula su izdavanja ugovora! 

  • 315
  • 18
  • 0

Agencija za plaćanja započela je s izdavanjem ugovora o financiranju korisnicima potpore iz operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala" koja se provodi u okviru mjere M05 "Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti", a financira se iz sredstava Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. 

Za operaciju 5.2.1 zaprimljena su 173 zahtjeva za potporu. Ugovori se izdaju korisnicima čiji su zahtjevi za potporu prošli 1. fazu obrade te su im izdane odluke o rezultatu administrativne kontrole. Obzirom da se zahtjevi obrađuju prema redoslijedu utvrđenom na temelju broja deklariranih bodova i ostalim prihvatljivim korisnicima bit će izdavane odluke o rezultatu administrativne kontrole te ugovori o financiranju nakon dovršetka 1. faze obrade pojedinog zahtjeva.         

Zahtjevi za potporu na ovom natječaju podnosili su se od 2. listopada 2017. godine od 02. siječnja 2018. godine, a intenzitet javne potpore iznosi do 100% od ukupnih prihvatljivih troškova projekta. Korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika, a cilj je obnova poljoprivrednog potencijala odnosno dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima.  

Foto: Bigstockphoto/R_tee

 


Tagovi

APPRRR Mjera 5 Obnova poljoprivrednog zemljišta Katastrofe Ruralni razvoj


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]