Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 17.01.2023. 10:30

Korisnik ste mjere 4 ili operacije 6.4.1? APPRRR ima obavijest za vas

Vezano je uz obavijest za korisnike za uvođenje eura, napominju.

Foto: Depositphotos/kzibert
  • 1.622
  • 115
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, vezano uz uvođenje eura, obavještava korisnike Mjere 4 Programa ruralnog razvoja i tipa operacije 6.4.1. koji su u obvezi prilikom podnošenja Zahtjeva za isplatu u AGRONET-u popunjavati Tablicu troškova i izračuna potpore (TTIP), da zbog promjene valute istu nije potrebno popunjavati.

"Umjesto Tablice troškova i izračuna potpore trebaju preuzeti Pomoćnu tablicu za preračun valute_ZZI, ispuniti ju podacima o troškovima za koje se podnosi Zahtjev te ju učitati na za to predviđeno mjesto u Zahtjevu za isplatu", pojašnjavaju. 

Pomoćnu tablicu za preračun valute pronađite ovdje

Obavijest se, dodaju, odnosi na korisnike kojima je prilog zadnjeg izdanog akta (Ugovora o financiranju ili Odluke o isplati rate) Tablica troškova i izračuna potpore izražena samo u kunama. 


Tagovi

Euro AGRONET APPRRR Mjera 4 Operacija 6.4.1 Tablica za preračun valute


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Znate li u kojem bh. kraju su od "sirotinjskog jela" napravili gastronomski specijalitet? Nazivaju ga i Bogom danim za koze. Odakle god došli možete jesti "U matere". Uskoro reportaža #12bisera 🥬🥗🤗