Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 16.01.2022. 12:00

Konjogojci, do kraja mjeseca podnesite zahtjeve za potporu

Riječ je o mjerama za poboljšanje učinkovitosti provedbe uzgojnog programa te potpori uzgoju rasplodnih kobila i pastuha.

Foto: Depositphotos/CathyLI
  • 538
  • 91
  • 0

Zahtjevi za mjere iz Nacionalnog programa poticanja provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine konja u Republici Hrvatskoj 2021. – 2025. za uzgojnu godinu 2021. mogu se podnositi do 31. siječnja 2022. godine, obavijestili su iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Prva mjera za koju se podnose zahtjevi je Poboljšanje učinkovitosti provedbe uzgojnog programa. To uključuje dvije podmjere: Potporu testiranju radne sposobnosti grla na sportskim natjecanjima i Potporu organizaciji konjičkih sportskih natjecanja (Nacionalnog kupa, nacionalnog prvenstva i prvenstva za mlade konje u dresurnom, preponskom i daljinskom jahanju, vožnji zaprega, galopskim i kasačkim utrkama).

Toplokrvne pasmine konja: Za koje mjere se mogu ostvariti potpore?

Druga mjera je potpora uzgoju Programom predviđenih pasmina konja u koju spadaju podmjere Potpora uzgoju rasplodnih kobila te pastuha.

Sve potrebne informacije i obrasce za podnošenje zahtjeva možete pronaći ovdje.


Povezana stočna vrsta

Konjogojstvo

Konjogojstvo

Može se reći da je konj životinja o kojoj je u prošlosti najviše ovisio napredak ljudske civilizacije te je imao najveću i najraznolikiju upotrebu. Domestikacijom konja,... Više [+]

Tagovi

Konjogojstvo Potpore APPRRR Rok Podnošenje zahtjeva


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.