Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 4
  • 03.10.2018. 09:25

Jeste li se prijavili na natječaje iz Programa ruralnog razvoja, tipa operacije 4.1.1. i 4.1.2.? Ministar ima dobre vijesti!

I ostali natječaji su u obradi, bit će ih dosta odobreno do kraja godine i nadam se da će velika većina vas biti zadovoljna. Nemojte me sad pitati kad točno koji dan, toliko detaljno ne znam, napisao je ministar Tolušić na svom profilu.

Foto: Pixabay/analogicus
  • 1.668
  • 114
  • 0

Dobre vijesti stižu od ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića. Naime, oglasio se na svom profilu i najavio: 

"Dragi moji poljoprivrednici, ovaj tjedan (u četvrtak), u ministarstvu poljoprivrede, potpisujemo ostatak ugovora za mjeru 4.1.1., uglavnom naši ratari ali i ekipa koja se prijavila na natječaj vezan uz nitratnu direktivu (mjera 4.1.2). Znači 270 korisnika, cca 400 milijuna kuna vrijedni ugovori. Na nitratnu se malo duže čekalo ali s obzirom da smo uspjeli dogovoriti s Komisijom da odobrimo sve, vjerujem da će svi biti sretni, 

I ostali natječaji su u obradi, bit će ih dosta odobreno do kraja godine i nadam se da će velika većina vas biti zadovoljna. Nemojte me sad pitati kad točno koji dan, toliko detaljno ne znam.

Želim vam svima puno sreće i vidimo se u četvrtak".


Tagovi

Tomislav Tolušić Natječaji Nitratna direktiva


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!