Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpore
  • 11.05.2024. 16:30

Jedinstveni zahtjev možete podnijeti do 15. svibnja ili 10. lipnja, ovisno jeste li u IAKS mjeri

APPRRR je objavila podsjetnik oko podnošenja Jedinstvenog zahtjeva za potpore za 2024. godinu

Foto: Depositphotos/simazoran
  • 9.239
  • 480
  • 1

Jedinstveni zahtjevi za sve intervencije iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023-2027. mogu se podnositi do 10. lipnja, objavila je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Međutim, taj datum vrijedi za sve osim za one poljoprivrednike koji imaju obveze za IAKS mjere ruralnog razvoja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Njima je rok za podnošenje do 15. svibnja.

Krenulo je podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za potporu

No, kažu, ukoliko oni ipak podnesu zahtjeve u roku do 10. lipnja, smanjuje se visina plaćanja u iznosu od 1 % po radnom danu kašnjenja, osim u slučaju više sile i izvanrednih okolnosti.


Tagovi

Jedinstveni zahtjev APPRRR Potpore Rok za podnošenje IAKS mjere


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Došli smo provjeriti stanje usjeva kod Predraga Begića u Sisačko-moslovačku županiju. Kukuruz je do jučer plivao u 15 cm vode, ali pšenica se "izvukla" bez muke. Kako to? Doznat ćete uskoro...