Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 31.01.2018. 14:25

Izmjene i dopune Pravilnika o provedbi mjere 4

Donesen je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere 4!

Foto: Bigstockphoto/Nosyrevy
  • 605
  • 44
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, podmjere 4.1 “Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Između ostalog, u Pravilniku o provedbi mjere 4 u članku 2. stavku 1. točka 24. mijenja se i glasi: "mladi poljoprivrednik je osoba koja u trenutku podnošenja zahtjeva za potporu nema više od 40 godina (dan prije navršavanja 41 godine starosti), posjeduje stručna znanja i vještine u skladu s člankom 33. stavkom 6. točkom c. ovoga Pravilnika te po prvi puta uspostavlja poljoprivredno gospodarstvo na kojem ima status nositelja/odgovorne osobe ili je status nositelja/odgovorne osobe po prvi put stekla unutar 5 (pet) godina do datuma podnošenja zahtjeva za potporu, a u slučaju trgovačkog društva je i odgovorna osoba isključivo ukoliko je vlasnik najmanje 50% temeljnog kapitala".

Više pročitajte ovdje.

Foto: Bigstockphoto/Nosyrevy


Tagovi

Ruralni razvoj Mjera 4 Pravilnik Izmjene


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije