Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agencija za plaćanja
  • 26.09.2017. 09:15

Izdaju se odluke o dodjeli sredstava za operaciju 4.1.3.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem odluka o dodjeli sredstava za podmjeru 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva", provedbu tipa operacije 4.1.3. "Korištenje obnovljivih izvora energije"!

Foto: Bigstockphoto/jimbophotoart
  • 884
  • 44
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem odluka o dodjeli sredstava za podmjeru 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva", provedbu tipa operacije 4.1.3. "Korištenje obnovljivih izvora energije", koji je bio raspisan od 6. lipnja do 6. listopada 2016. godine.

Na ovaj natječaj, vrijedan 9.5 milijuna eura u kunskoj protuvrijednosti, zaprimljeno je 39 zahtjeva vrijednih 16,9 milijuna kuna. Obzirom da raspoloživa sredstva nadilaze zahtijevani iznos potpore, svim korisnicima čiji su projekti ocijenjeni prihvatljivima, bit će izdane odluke o dodjeli sredstava.

Korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika, a visina potpore je od 5.000 do 1.000.000 eura u kunskoj protuvrijednosti. Intenzitet potpore je do 50% vrijednosti ukupno prihvatljivih troškova, a može se uvećati za dodatnih 20 postotnih bodova za mlade poljoprivrednike, zajedničke projekte, integrirane projekte, ulaganja u planinska područja, područja sa značajnim prirodnim ograničenjima i ostala područja s posebnim ograničenjima, ulaganja unutar Europskoga inovacijskog partnerstva (EIP), ulaganja povezana s agrookolišnim i klimatskim djelatnostima i ekološkom poljoprivredom.

Korisnici mogu ulagati u građenje i opremanje objekata za proizvodnju energije, objekata za prijem, obradu i skladištenje sirovina, za obradu, preradu, skladištenje, transport i primjenu izlaznih supstrata za organsku gnojidbu.

Foto: Bigstockphoto/jimbophotoart


Tagovi

APPRRR Ruralni razvoj Operacija 4.1.3. Mjera 4 Podmjera 4.1.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?