AgroKlub.com

\

Financiranje

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Financiranje » Ispravak Pravilnika o provedbi Mjere 4!

Ispravak Pravilnika o provedbi Mjere 4!

Ruralni razvoj

Ispravak Pravilnika o provedbi Mjere 4!

Datum: 09.08.2017. 11:30

Kategorija:

Financiranje

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Ispravak Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere M4, podmjere 4.3., tipa operacije 4.3.3.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Ispravak Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere M4 "Ulaganja u fizičku imovinu", podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva", tipa operacije 4.3.3. "Ulaganje u šumsku infrastrukturu" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Pogreška je, navode, utvrđena nakon uspoređivanja s izvornim tekstom Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere M4 "Ulaganja u fizičku imovinu", podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva", tipa operacije 4.3.3. "Ulaganje u šumsku infrastrukturu" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. koji je objavljen u "Narodnim novinama" broj 65 od 7. srpnja 2017. godine.

Više o ispravku pogledajte ovdje.

Foto: Pixabay/steinchen

Broj pregleda članka: 592; Uspješnost članka: 34.6

Tagovi: Ruralni razvoj, Mjera 5

Ključne riječi članka: ispravak, pravilnika, o, provedbi, mjere, 4, pravilnika, infrastrukturu, ulaganja, mjere, provedbi, poljoprivrede, provedbi mjere, ruralnog razvoja republike, razvoja republike hrvatske, programa ruralnog razvoja,  iz programa ruralnog, šumsku infrastrukturu  iz, infrastrukturu  iz programa, fizičku imovinu podmjere


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!


Anketa

3

Jeste li dobili Obavijest o ostvarenim pravima za 2016. godinu? Je li vam koristila?

Da (57%)

Ne (37%)

Kakva obavijest? (6%)

Broj glasova: 342

Pregled svih anketa »

Komentiraj anketu »

Anketa

3

Jeste li dobili Obavijest o ostvarenim pravima za 2016. godinu? Je li vam koristila?

Pregled svih anketa »

Komentiraj anketu »