• Ruralni razvoj
  • 09.08.2017. 11:30

Ispravak Pravilnika o provedbi Mjere 4!

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Ispravak Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere M4, podmjere 4.3., tipa operacije 4.3.3.

Foto: Pixabay/steinchen
  • 610
  • 36
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Ispravak Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere M4 "Ulaganja u fizičku imovinu", podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva", tipa operacije 4.3.3. "Ulaganje u šumsku infrastrukturu" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Pogreška je, navode, utvrđena nakon uspoređivanja s izvornim tekstom Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere M4 "Ulaganja u fizičku imovinu", podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva", tipa operacije 4.3.3. "Ulaganje u šumsku infrastrukturu" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. koji je objavljen u "Narodnim novinama" broj 65 od 7. srpnja 2017. godine.

Više o ispravku pogledajte ovdje.

Foto: Pixabay/steinchen


Tagovi

Mjera 5 Ruralni razvoj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi