• Tip operacije 6.2.1
  • 06.10.2020. 10:30

APPRRR: Odobrit će se i zahtjevi onih koji nisu ispunili pokazatelje za natječaj 6.2.1

Korisnik ste 1. Natječaja za provedbu tipa operacije 6.2.1? Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ima obavijest za vas.

Foto: Jumpstory
  • 4.502
  • 237
  • 0

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju odobrit će i isplatiti konačni Zahtjev za isplatu provedbe prvog Natječaja za tip operacije 6.2.1. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima i onim korisnicima koji u fazi administrativne kontrole konačnog Zahtjeva nisu ispunili pokazatelje vezano uz odredbe zapošljavanja nositelja diverzificirane djelatnosti. 

Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Kako pojašnjavaju, navedeni uvjet korisnik je dužan ispuniti u roku od godine dana od datuma podnošenja konačnog Zahtjeva za isplatu. Rok od godine dana odnosi se i na stvaranje novih i na zadržavanje postojećih radnih mjesta.

Podsjećamo, svrha Natječaja je pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima uz očuvanje postojećih ili stvaranje novih radnih mjesta s ciljem smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnih područja.

Objavljen natječaj za podmjeru 6.2., za nepoljoprivredne djelatnosti 120 milijuna kuna

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 120.000.000 kuna, a fiksni iznos javne potpore je 50.000 eura (u kunskoj protuvrijednosti). Europska unija sudjeluje s 85% udjela, a Republika Hrvatska s 15% udjela.


Tagovi

Natječaj APPRRR Tip operacije 6.2.1 Nepoljoprivredne djelatnosti


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistrica agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: [email protected]hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Članovi OptiTech kluba, ostvarite popuste na vrijeme!

Syngenta Agro svake godine nagrađuje vjernost članova OptiTech Kluba. Pošaljite na vrijeme račune za Syngentina sredstva za zaštitu bilja i Syngentino sjeme kukuruza. Bli...

Pročitaj cijelu bilješku