• APPRRR
  • 26.02.2019. 10:30

APPRRR objavila treće izmjene Natječaja za provedbu tipa operacije 6.3.1.

Provjerite koje su izmjene Natječaja za provedbu tipa operacije 6.3.1. "Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“.

Foto: Depositphoto/HighwayStarz
  • 1.089
  • 69
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je treće izmjene Natječaja za provedbu tipa operacije 6.3.1. "Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Izmjenom Natječaja mijenjaju se način i uvjeti propisani Natječajem koji se odnose na isplatu prve rate odobrene javne potpore. Potpisivanjem Ugovora o financiranju korisnik zahtjeva isplatu prve rate u iznosu od 50% ukupno odobrene javne potpore, odnosno ne podnosi Zahtjev za isplatu putem AGRONET sustava.

Prva rata korisniku se isplaćuje temeljem sklopljenog Ugovora o financiranju. Zahtjev za isplatu druge (konačne) rate korisnik podnosi putem AGRONET sustava nakon isplate prve rate i nakon provedenih aktivnosti te ostvarenih ciljeva prikazanih u poslovnom planu.

Zahtjev za isplatu konačne rate treba sadržavati dokaze ostvarenih aktivnosti i ciljeva navedenih u poslovnom planu i ostalu dokumentaciju sukladno Prilogu 2 Natječaja.

Izmjene natječaja te predloške i upute (vezani dokumenti) možete pogledati ovdje.


Tagovi

Natječaj Izmjene Operacija 6.3.1. APPRRR Ruralni razvoj


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi