Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 22
  • 01.02.2023. 10:30

APPRRR izdala obavijest potencijalnim korisnicima mjere 22

U Evidenciju korisnika potpora u ruralnom razvoju treba se upisati najkasnije do 6. veljače. Na što još obratiti pažnju?

Foto: Depositphotos/tpzijl
  • 12.049
  • 698
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju planira objaviti dva natječaja za provedbu mjere 22 "Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i mikro, malim i srednjim poduzećima  (MSP-ovima)koji su posebno pogođeni učinkom ruske invazije na Ukrajinu".

"Cilj je osiguravati kontinuitet njihovih poslovnih aktivnosti, konkurentnosti i održivosti gospodarstva", navode iz APPRRR-a.

Mjera 22: Izvanrednih 31,7 milijuna eura potpore za poljoprivrednike i MSP-ove

Sve zainteresirane potencijalne korisnike koji ne posjeduju lozinku i korisničko ime za pristup AGRONET sustavu te nemaju dodijeljen modul "Ruralni razvoj" u AGRONET-u, pozivaju da se upišu u Evidenciju korisnika sukladno Vodiču za upis u Evidenciju korisnika potpora u ruralnom razvoju (u daljnjem tekstu: EKPRRiR) za mjeru M22 najkasnije do 6. veljače 2023. godine.

Obratite pažnju na upis u polje "faks"

Prilikom unosa podataka u Zahtjev za upis u EKPRRiR nužno je u polje "faks" upisati tekst "M22" (bez navodnika). 

Kako napominju iz Agencije, na taj će se način sustavno vršiti raspoznavanje prijave.

Kod podnošenja Zahtjeva za upis u Evidenciju korisnika ili Zahtjeva za izmjenu podataka u Evidenciji potrebno je u polja "E-mail" i "Ponovljeni upis istog e-maila" upisati elektronsku adresu korisnika koja se ne koristi u Evidenciji za nekog drugog korisnika.

"Bez upisa u EKPRRiR nije moguće podnošenje zahtjeva za isplatu potpore", upozoravaju.

Kako navode, ova obavijest se ne odnosi na one koji već posjeduju lozinku i korisničko ime za pristup AGRONET i već imaju dodijeljen modul "Ruralni razvoj" u tom sustavu.


Tagovi

APPRRR Mjera 22 Obavijest Potencijalni korisnici Upis Evidencija


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]