Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 13.07.2020. 10:30

APPRRR: Druga izmjena natječaja za tip operacije 6.4.1.

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je druge izmjene Natječaja za provedbu tipa operacije 6.4.1. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Foto: JumpStory
  • 546
  • 41
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je drugu izmjenu Natječaja za provedbu tipa operacije 6.4.1. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima iz podmjere 6.4 Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti, koja se odnosi na rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu.

Sve infomacije o izmjenama natječaja možete pronaći ovdje.

"U tekstu Natječaja, u tablici u točki 1. mijenja se rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde i sada glasi, od 3. lipnja 2020. do 12:00 sati do 3. rujna 2020. do 12:00 sati. U ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen“, navode.

Objavljen natječaj za podmjeru 6.4., za nepoljoprivredne djelatnosti 120 milijuna kuna

Podsjećamo, APPRRR je još u travnju objavila Natječaj za provedbu tipa operacije 6.4.1., a u svibnju je došlo do prve izmjene. 

Drugom promjenom izmijenjena je definicija intenziteta javne potpore koja glasi: 

  • do 70% za sva ulaganja, osim za kupovinu poljoprivredne mehanizacije,
  • do 40% za kupovinu poljoprivredne mehanizacije za pružanje usluga u poljoprivrednim, šumarskim, komunalnim i građevinskim poslovima (uključujući sve samostalne i/ili priključne uređaje, oruđa i alate).

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika najmanje 12 mjeseci u trenutku podnošenja Zahtjeva za potporu, u rangu mikro i malih poslovnih subjekata, a koja pripadaju ekonomskoj veličini iskazanoj u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu poljoprivrednog gospodarstva (SO) najmanje 2.000 eura i koji ovim ulaganjima razvijaju nepoljoprivrednu djelatnost.  


Tagovi

APPRRR Natječaj Nepoljoprivredne djelatnosti Izmjene Prihvatljivi korisnici Rok


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]