Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 05.07.2016. 09:19

467 tisuća kuna za objekt za preradu jaja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi isplatila je 466.817,54 kuna za ulaganje u opremanje objekta za preradu jaja tvrtki Elcon - Prehrambeni proizvodi d.o.o.

Foto: Pezibear/Pixabay
  • 473
  • 23
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. za izvršeno ulaganje u sklopu Podmjere 4.2. "Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda" (Operacija 4.2.1. "Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima").

Korisniku Elcon - Prehrambeni proizvodi d.o.o. isplaćeno je 466.817,54 kuna za ulaganje u opremanje objekta za preradu jaja. Lokacija investicije je Zlatar Bistrica u Krapinsko-zagorskoj županiji.
Do sada je korisnicima unutar Operacije 4.2.1. za prihvatljiva ulaganja isplaćeno više od 7 milijuna kuna, a popis svih korisnika možete pogledati ovdje.

Foto: Pezibear/Pixabay


Tagovi

Agencija za plaćanja Isplata Ruralni razvoj Objekt za preradu jaja


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]