Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agencija za plaćanja
  • 23.10.2017. 15:40

1. studenog - rok za prijave za povlačenje mandarina s tržišta

Rok za prijavu istječe 1. studenog!

Foto: Bigstockphoto/nadtochiy
  • 771
  • 45
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi obavještava sve zainteresirane korisnike privremenih izvanrednih mjera potpore proizvođačima jabuka i mandarina za postupak povlačenja s tržišta za besplatnu distribuciju, da je 1. studenoga 2017. zadnji dan za podnošenje Obavijesti o povlačenju s tržišta za besplatnu distribuciju mandarina.

Raspoložive količine mandarina (uključujući tangerine i satsuma mandarine), mandarine sorte wilking i sličnih hibrida agruma - oznaka KN 0805 21 10, 0805 29 00 i 0805 21 90 za daljnju raspodjelu su oko 44 tone.

Popis primatelja proizvoda povučenih s tržišta nalazi se na službenim stranicama Ministarstva poljoprivrede (www.mps.hr) i Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr) i po potrebi se ažurira.

Agencija za plaćanja je pripremila sve potrebne obrasce i upute za proizvođače i primatelje proizvoda u okviru privremenih izvanrednih mjera potpore proizvođačima jabuka i mandarina za postupak povlačenja s tržišta za besplatnu distribuciju, a nalaze se ovdje.

Foto: Bigstockphoto/nadtochiy


Tagovi

Mandarine Jabuke Povlačenje Mjere potpore APPRRR


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]