Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ekoproizvodnja
  • 19.07.2013.

Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji

Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji od 01. srpnja 2013. godine vodi Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

  • 3.048
  • 117
  • 0

Temeljem Zakona o provedbi Uredbe Vijeća o ekološkoj proizvodnji i označavanju ekoloških proizvoda, Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji od 01. srpnja 2013. godine vodi Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Upis u Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji definiran je Pravilnikom o ekološkoj proizvodnji. U Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji upisuju se subjekti u ekološkoj proizvodnji koji se bave proizvodnjom, preradom, uvozom i izvozom ekoloških proizvoda.

Zahtjev za upis podnosi se u podružnicama ili regionalnim uredima Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju prema mjestu prebivališta.

Obrasce za Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji možete preuzeti ovdje.


Izvori

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju


Tagovi

Eko proizvodi Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji Pravilnik o ekološkoj proizvodnji APPRRR

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]